Tarife

Tarife pentru mediere practicate de Chirita Calin Catalin – Birou de mediator in Municipiul Bucuresti se vor stabili ulterior studierii spetei prezentate de catre partile implicate. Deoarece domeniul medierii cuprinde o plaja vasta de tipuri de litigii, cea mai buna solutie pentru determinarea nivelului de tarife mediere se bazeaza pe cunoasterea amanuntita a contextului, a variantei fiecarei dintre partile implicate, a cauzelor profunde si a obiectivelor sedintelor de mediere.
O sedinta de consultare dirijata de catre mediator Chirita Calin Catalin se desfasoara contra unui pret mediere de 150 lei.
O procedura completa de mediere se poate finaliza dupa una ori dupa mai multe sedinte de consultare iar un pret mediere corect se va determina chiar din prima sau din a doua sedinta de mediere, in functie de coordonatele problematicii tratate.
In consecinta, preturi mediere pentru serviciile prestate de mediator Chirita Calin Catalin vor fi stabilite in functie de natura si complexitatea litigiului, de durata procedurii de mediere, de numarul partilor implicate.
Pentru a intra in contact cu mediator Chirita Calin Catalin, pentru a ii prezenta acestuia succint cazul dumneavoastra, pentru a obtine un pret mediere estimativ, aveti la dispozitie sectiunea Contact din site.
Va invitam sa folositi oricare dintre modalitatile de contact – formular de Contact din site, numerele de telefon afisate, prezentarea la Biroul de mediator din Strada Costache Negri, numarul 14, Sector 5 , Bucuresti – pentru a beneficia de servicii de mediere prestate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a beneficia de oportunitatea de a solutiona orice tip de litigii, din orice sfera de activitate, in regim rapid, discret, contra unor preturi mediere accesibile.