SONDAJ AL UNIUNII EUROPENE REFERITOR LA MEDIERE IN ROMANIA

octombrie 15, 2013 în Blog

STIMATI MEDIATORI,

Ma adresez voua si tuturor celor interesati de modul cum functioneaza medierea in Romania.

Ca urmare a faptului ca membrii Comisiei Juridice din Parlamentul European au inteles perfect  ca Legea 192/2006, a fost facuta in asa fel ca sa nu deranjeze interesele avocatilor si nicidecum sa degreveze instantele de judecata. Pentru a urgenta implementarea modului de functionare a activitatii de mediere in Romania ,au solicitat  completarea chestionarului de mai jos, aflat pe site-ul Uniunii Europene, informatii care vor fi folosite in raportul pe Romania de la sfarsitul anului.

Eu am propus doua amendamente:

1.ACORDUL DE MEDIERE sa aiba putere de titlu executoriu ( vezi articolul:  http://www.medierebucuresti.eu/legea-medierii-trebuie-modificata-repede/)

2.Avocatii-mediatori care vor sa practice medierea , sa se autosuspende din barou, avand in vedere ca apare un conflict de interese ( vezi articolul :  http://www.medierebucuresti.eu/legea-medierii-trebuie-modificata-repede/).

In concluzie, completati cat mai multe persoane acest chestionar care dureaza cam o ora.Daca nu intelegeti ceva , va rog sa ma contactati urgent.

SUCCES!

http://www.surveygizmo.com/s3/1382928/Questionnaire

Mediator,

 CHIRITA CALIN CATALIN