Mediere litigii la locul de munca

  • Mediere litigii discriminare
  • Mediere litigii hartuire
  • Mediere litigii administrarea muncii
  • Mediere litigii conflicte individuale de munca
  • Mediere alte litigii privind plangeri si prejudicii la locul de munca

 

Prin intermediul Biroului de mediator situat in Municipiul Bucuresti, profesionistul Chirita Calin Catalin caracterizat prin experienta, seriozitate, excelente abilitati de comunicare, cunostinte aprofundate de legislatie romana si europeana, presteaza servicii mediere a litigiilor la locul de munca asigurand partile contractante de solutionarea oricarei spete, cu conditia ca cei implicati sa isi doreasca rezolvarea pe cale diplomata a neintelegerilor ce apar la locul in care isi desfasoara activitatea profesionala.
Daca pana nu demult, conflicte superficiale sau din cele mai grave la locul de munca nu isi gaseau rezolvare fie din pricina comoditatii ori din temerea de a pierde vremea in institutii ale statului, astazi exista posibilitatea de a contacta o persoana specializata in domeniul juridic, neutra si impartiala ce va solutiona dispute, conflicte, litigii la locul de munca. Intre a nu demara nicio actiune si a apela la tribunal, cheltuind sume uriase pentru un proces ce se poate desfasura pe o perioada de timp nedeterminat, cu riscul unor pierderi, exista solutia de mijloc, solutia optima prin care ambele parti isi vor expune punctul de vedere, vor prezenta argumente, vor accepta o solutionare favorabila tuturor prin medierea conflictelor de munca, serviciu prestat de catre mediator Chirita Calin Catalin.
Discriminarea pe criterii de sex, religie, etnie, orientare sexuala este o problematica acuta ce apare la locul de munca in Romania ori pretutindeni in lume. Aceasta practica ilegala si imorala poate fi solutionata prin servicii de mediere prestate de Chirita Calin Catalin, scopul sedintelor de mediere a conflictelor de munca fiind atingerea unui rezultat ideal, prin care niciuna dintre parti sa nu fie lezata.
Hartuirea este, deasemenea, un conflict la locul de munca ce va fi adresat si solutionat de catre competentul mediator Chirita Calin Catalin, prin comunicare, dorinta de a stinge conflictul, evitarea reaparitiei unei probleme similare in viitor.
Medierea conflictelor de munca cuprinde sub aripa sa si solutionarea disputelor in administrarea muncii, dispute nascute din neintelegeri, nemultumiri, lipsa comunicarii si transparentei activitatii la locul de munca.
Un alt obiect al medierii in aria profesionala este reprezentat de conflictele individuale de munca, divergente ce pot aparea intre angajati de acelasi rang, intre superiori si subordonati, intre angajati ai unor departamente diferite in cadrul companiei angajatoare. Deasemenea, printre motivele pentru care aceste conflicte apar se pot numara un raport defectuos de lucru, comunicare laconica, nemultumiri privitoare la regimul si conditiile de lucru.
Toate plangerile si prejudiciile isi gasesc raspuns prin servicii de mediere a conflictelor de munca puse la dispozitie de mediator Chirita Calin Catalin – expert in arta comunicarii si negocierii, in urma carora partile implicate vor gasi solutii pentru orice tip de conflicte aparute la locul de munca.