Mediere litigii de natura comerciala

  •  mediere litigii referitoare la contracte comerciale, plati, creante sau debite
  • mediere litigii financiare si bancare
  • mediere litigii intre asociati
  • mediere litigii cu clientii sau cu consumatorii
  • mediere litigii privind domeniul asigurarilor

 

Profesionistul in arta medierii, comunicarii si negocierii Chirita Calin Catalin, ce isi desfasoara activitatea in cadrul Biroului de mediator din Bucuresti, ofera persoanelor fizice si juridice servicii mediere pentru litigii, problematici si conflicte de ordin comercial. Domeniul vast al comertului este cercetat si analizat in mod constant de catre mediatorul de renume Chirita Calin Catalin astfel incat litigii de natura comerciala sa fie dezbatute rapid, contra unui tarif accesibil, intr-un mediu prietenos partilor implicate prin mediere comerciala.
Chirita Calin Catalin – Birou de mediator solutioneaza litigii referitoare la contracte comerciale, mediere comerciala, plati, creante sau debite. Mediatorul cunoaste aspectele legale cuprinse in documentatia atasata tranzactiilor comerciale, cunoaste cele mai eficiente cai pentru clarificarea balantei contabile, poseda cunostinte in expertiza contabila, cunostinte juridice privind redactarea contractelor comerciale precum si rationamentele din spatele clauzelor privind diverse schimburi comerciale. Litigiile financiare si bancare nu reprezinta un mister pentru specialistul Chirita Calin Catalin ce ofera servicii prin intermediul Biroului de mediator, astfel orice litigiu de acest tip poate fi solutionat prin mediere comerciala. Litigiile intre asociatii fondatori ai unei afaceri vor fi cel mai eficient rezolvate prin intermediul sedintelor de mediere comerciala conduse de mediator Chirita Calin Catalin. Parcursul unei afaceri nu va fi afectat de o discutie in biroul unui mediator, mediere comerciala, insa prezentarea in instanta poate produce prejudicii irecuperabile imaginii si activitatii unei organizatii de tip comercial. Litigii intre agentii economici si clientii serviciilor prestate ori consumatorii produselor oferite spre vanzare apar deseori pe piata serviciilor si marfurilor iar in aceste spete solutionarea este descoperita rapid de catre partile implicate in conflict, prin coordonarea sustinuta de prestatorul de servicii mediere comerciala. Mediatorul Chirita Calin Catalin nu este strain de litigii privind domeniul asigurarilor. Orice organizatie ce desfasoara activitati comerciale are obligatia de a incheia contracte de asigurari pentru marfuri, infrastructura, transport, puncte de lucru. Numerosi agenti economici decid sa colaboreze cu firme de asigurari din dorinta de a incheia contracte suplimentare de asigurare. Insa, din pricina neatentiei, a unei interpretari eronate a clauzelor contractuale redactate ambiguu, agentii economici se pot pozitiona intr-o situatie conflictuala cu asiguratorii. Ratiunile din spatele acestor litigii din domeniul asigurarilor sunt complexe, incepand cu o slaba si deficienta comunicare in ceea ce priveste conditiile specificate in contractele de asigurari si pana la ratiuni obscure precum dorinta asiguratorului de a eluda indeplinirea angajamentelor subliniate in contractele de asigurari.
Expertul in comunicare si negociere va identifica ratiunile ce au condus la litigiul comercial, va indica solutii pentru stingerea conflictului, prin intermediul sedintelor de mediere comerciala, in regim rapid, in mod confidential, contra unor tarife corecte.