Mediere litigii de natura civila

  • Mediere litigii actiune civila in procese penale
  • Mediere litigii prejudicii personale
  • Mediere litigii parteneriate
  • Medierea victimelor
  • Mediere pentru prevenirea violentei
  • Mediere pentru conflicte scolare
  • Mediere daune materiale si morale in raporturi civile
  • Mediere malpraxis
  • Mediere executari silite si popriri
  • Mediere dispute in cadrul asociatiei de locatari

 

Chirita Calin Catalin – Birou de mediator in Bucuresti, presteaza servicii mediere a litigiilor de natura civila, organizand sedinte de mediere in scopul facilitarii comunicarii intre parti precum si in scopul stabilirii unei conventii intru solutionarea litigiului civil prezentat.
Mediatorul solutioneaza conflictele privind actiunea civila in procese penale, mijlocul juridic prin care inculpatul sau partea responsabila civilmente este trasa la raspundere civila, evitand astfel actiuni introduse in instantele judecatoresti, rezolvand conflictul fara atragerea tribunalelor in disputa. Prejudiciile personale de natura civila constituie inca o problematica ce poate fi cercetata si deliberata prin intermediul unui cabinet de mediator. Medierea conflictelor civile in interiorul parteneriatelor poate fi solicitata prestatorului de servicii mediere Chirita Calin Catalin, experienta acestuia fiind relevanta in litigii de acest tip. Medierea victimelor supuse la actiuni violente reprezinta, deasemenea, o ramura in serviciul de mediere prestat de mediator Chirita Calin Catalin, alaturi de prevenirea violentei si a conflictelor scolare. Mediatorul prezinta competente in dezbaterea si atingerea unui scop comun al partilor implicate in litigii privitoare la daune morale si materiale in raporturi civile. Astfel de diferende vor fi solutionate prin adoptarea unei rezolvari agreate de catre toate partile implicate. Malpraxisul – eroarea profesională săvârșită în exercitarea actului medical sau medicofarmaceutic generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personalului medical și a furnizorului de produse și servicii medicale, sanitare și farmaceutice – o reala cauza a numeroase litigii de actualitate, poate fi dezbatut si solutionat prin expertiza mediatorului de litigii de natura civila. Conflicte referitoare la executari silite ori popriri intra in sfera de activitate a biroului de mediere condus de profesionistul Chirita Calin Catalin iar prin achizitionarea serviciilor de mediere ambele parti implicate intr-un asemenea gen de litigiu vor beneficia de avantaje pe care o instanta judecatoreasca nu le acorda intotdeauna. Prin comunicare, negociere, acord, dorinta de a remedia o situatie nefavorabila, raporturile intre o institutie finaciara bancara sau nebancara si clientul sau consumatorul sau pot fi pozitive, convergente catre o relatie optima, de intelegere si interes reciproc. Este evitabila, astfel, o relatie tensionata, din care pot rezulta complicatii afectand profund situatia financiara a cetateanului sau provocand pierderi insemnate pentru institutia financiara implicata. Litigii de natura civila se pot produce si in cadrul asociatiei de locatari, privind orice aspect referitor la domiciliu, la convietuirea in comunitate, la plata utilitatilor, la desfasurarea activitatilor de intretinere a cladirilor.
Toate aceste litigii vor fi solutionate rapid de catre Chirita Calin Catalin – Birou de mediator, contra unui pret accesibil, intr-un cadru informal si discret.