Mediere litigii privind divortul

Solutionarea unui divort prin mediere este una dintre cele mai contractate servicii ale unui birou de mediere, facand posibila o desfacere a casatoriei in mod civilizat, diplomat, fara public, fara dezvaluirea intimitatilor din familie in intreaga societate. Modalitate relativ noua, specifica epocii moderne, un divort prin mediere se va desfasura si se va finaliza mult mai rapid si mai putin costisitor comparativ cu divortul solutionat in instante de judecata. Pentru rezultate favorabile ambelor parti implicate, este esential ca persoanele ce doresc sa semneze un divort la mediator sa doreasca si sa prezinte interes pentru mediere, comunicare, negociere.
Scopul principal al sedintelor de mediere desfasurate prin intermediul Chirita Calin Catalin – Birou de mediator este reprezentat de dorinta partilor implicate in procesul de divort de a finaliza desfacerea casatoriei in mod amiabil, fara conflicte in instante judecatoresti, stabilind de comun acord incredintarea copiilor minori si impartirea echitabila a bunurilor mobile si imobile dobandite in timpul casniciei.
Solicitand servicii expertului in comunicare Chirita Calin Catalin intru solutionarea unui divort la mediator, indubitabil bunurile partilor vor fi angrenate in partaj prin mediere, rezultatul acestui partaj fiind echitabil si respectand dorintele entitatilor implicate in procesul de mediere.
In cazuri ce includ existenta copiilor minori, prin mediere, cu acordul ambelor parti, pot fi stabilite orare de vizita a copiilor sau impartirea timpului copiilor intre domiciliile parintilor ce desfasoara un divort la mediator. Deasemenea, respectand modificarile recente in Codul referitor la familie, mediatorul Chirita Calin Catalin poate conduce sedinte prin care se vor stabili incredintarea temporara, permanenta sau comuna a copiilor minori, adaptandu-se la cerintele si programul invocate de catre parintii ce se afla in proces de divort prin mediere.
Cea mai facila si accesibila metoda pentru desfacerea casatoriei este reprezentata incontestabil de desfasurarea unui divort la mediator intr-un cadru informal, calm, prietenos partilor implicate, alaturi de un profesionist neutru, impartial, echidistant care, impreuna cu membrii cuplului in curs de destramare, este in cautarea solutiilor favorabile celor implicati.
Chirita Calin Catalin – Birou de mediator Bucuresti, prin experienta si cunostintele solide privind casatoria si desfacerea casatoriei este alaturi de persoanele ce doresc sa desfaca mariajul, pe cale civilizata, fara spectatori, fara stresul asociat instantelor de judecata sobre, reci, impersonale. Procesul de divort la mediator se va desfasura intr-un timp foarte scurt, fara numeroasele si indepartatele termene pentru deciziile judecatoresti, fara costuri prohibitive, ci rapid, accesibil si favorabil tuturor, prin intermediul Chirita Calin Catalin – Birou de mediator din Bucuresti.