Mediere litigii de familie

 • Mediere contracte prenuptiale
 • Mediere separare
 • Mediere divort amiabil sau care implica copii minori
 • Mediere custodia copilului
 • Mediere conflicte intre parinti si copii adulti
 • Mediere conflicte privind imobile
 • Mediere partaj bunuri comune
 • Mediere modificare pensie intretinere
 • Mediere abandon de familie
 • Mediere logodna sau concubinajul
 • Mediere orice alte tipuri de conflicte ivite in raporturile dintre soti referitoare la drepturile acestora de care dispun conform legii

Chirita Calin Catalin – Birou de mediator din Bucuresti de renume, se dedica persoanelor fizice ori juridice aflate in situatii de conflict, litigii ori dispute de ordin familial pentru a solutiona orice tip de neintelegeri din cadrul familiei, evitand prezentarea in instanta judecatoreasca. Prin contactarea mediatorului, persoanele in dificultate, pozitionate intr-un raport antagonic cu alte parti, vor solutiona in mod amiabil, prielnic si rapid litigii familiale precum: contracte prenuptiale, separari, diverse neintelegeri intre membrii adulti ai familiei, stabilirea unor directii pentru situatii precum logodna sau concubinaj.
Contracte prenuptiale vor fi concepute si negociate favorabil pentru ambele parti cu ajutorul mediatorului Chirita Calin Catalin alaturi de partile ce pot fi reprezentate sau nu de catre proprii avocati. Indiferent daca partile se prezinta ori nu impreuna cu reprezentantii legali – avocati, juristi, cunoscatori ai legilor in vigoare – mediator Chirita Calin Catalin va reprezenta interesele ambelor parti prezente, conducand sedinte de mediere prin care toti cei prezenti si in proces de comunicare si negociere sa aiba de castigat, sedinte finalizate in favoarea tuturor partilor implicate. Separarile cuplurilor, deasemenea, pot face obiectul unei medieri, stabilindu-se cursul ulterior acestui moment in ceea ce priveste locuinta comuna, bunuri ale ambelor parti, plati si angajamente semnate de catre fiecare membru al cuplului in curs de destramare.
Neintelegeri intre membrii familiei pot fi solutionate prin mediere cu conditia ca legislatia in vigoare sa permita rezolvarea litigiului prin intermediul unui mediator. Conflicte sau neintelegeri de orice ordin intre adulti, in sanul familiei, se vor solutiona rapid si favorabil prin intermediul serviciilor de mediere prestate de Chirita Calin Catalin – Birou de mediator din municipiul Bucuresti. Logodna sau concubinajul pot fi dezbatute alaturi de un mediator, astfel incat fiecare parte implicata sa isi declare angajamentul fata de partener, fata de familia in curs de formare. Prin procesul de mediere atat membrii cuplului cat si familiile acestora vor resimti securitatea si protectia conferite prin lege pentru noile celule ale societatii, cupluri stabile insa necasatorite formate din concubini ori logodnici.
Servicii mediere prestate de mediator autorizat Chirita Calin Catalin se desfasoara in conditii optime, prevazute de legislatia in vigoare in Romania, respectand metodologia stabilita de organele ce supervizeaza procesele de mediere in Romania. Chirita Calin Catalin – Birou de mediator din Bucuresti intampina nevoile persoanelor fizice sau juridice oferind servicii mediere in urma carora toate partile vor avea de castigat, contra unor tarife pentru mediere accesibile, costuri net inferioare comparativ cu prezentarea partilor implicate intr-o instanta de judecata, fara conotatiile negative ale instantei judecatoresti, tribunalului, proceselor de lunga durata.