EXECUTORUL JUDECATORESC MAI RAMANE SA FIE MEDIATOR

octombrie 18, 2013 în Blog

In articolul de ieri (http://www.medierebucuresti.eu/mediatori-atentie-ce-distribuiti/) va sesizam atacul discret care il facea intr-un articol, un avocat mediator.Constat ca astazi, pe Linkedin, vine cu un nou articol, aceeasi persoana, intitulat sugestiv ,, OBLIGATIVITATEA SEDINTEI DE INFORMARE PRIVIND MEDIEREA, PUNE PROBLEME JUSTITIABILILOR “ in care pune de data asta altfel problema.

Domnia sa ajunge la concluzia ca exista o categorie care a fost exceptata de la informarea privind avantajele medierii, fapt ce va crea mari probleme in instante.Nici nu va  vine sa credeti la ce s-a gandit.

Nici mai mult nici mai putin la executorii judecatoresti!

Daca in articolul de ieri ii indica pe avocatii mediatori ca fiind cei mai competenti in a scrie juridic Acordul de Mediere, astazi vine cu o noua gaselnita : ,,executorii judecatoresti trebuie sa tina informarile referitoare la avantajele medierii”.

Am sa va spun ce i-am raspuns acestui mare si profesionist ganditor, si avocat si mediator. I-am raspuns  ca ,in viziunea mea, plecand pe logica domniei sale, mai exista o categorie exceptata.

PORTARUL DE LA TRIBUNAL.

Pai nu e mai comod? Vine clientul la tribunal,portarul  il informeaza despre avantajele medierii la intrare, dupa care il preia domnul mai sus mentionat sau colegii domniei sale, avocati.

Mediator,

CHIRITA CALIN CATALIN

Va promit ca daca mai recidiveaza, vi-l dezvalui pe acest domn intelept,  care incearca intr-un mod josnic sa boicoteze functionarea medierii,care, cu toate problemele aparute, fiind si la inceput de drum, incepe in sfarsit sa functioneze.