CHESTIONAR UE REFERITOR LA TIMPUL SI COSTURILE MEDIERII

noiembrie 5, 2013 în Blog

Astazi, am primit un  mail de raspuns  la chestionarul ( http://www.surveygizmo.com/s3/1382928/Questionnaire) completat la inceputul lunii octombrie 2013, de la doamna BEVERLY CAWYER,  prin care imi confirma ca a primit chestionarul meu completat, multumindu-mi totodata. In continuare,  doamna Cawyer, spune ca, dupa ce au citi atent raspusurile, vin cu o completare a chestionarului, prin care sunt interesati de TIMPUL SI COSTURILE MEDIERII.

In acest sens, pe un studiu de caz facut de Banca Mondiala, vor sa vada cum rezolvam prin mediere un litigiu comercial, fiind interesati de timpul si banii alocati pentru aceasta.

Va rog sa accesati urmatorul site:  http://www.surveygizmo.com/s3/1435619/Cost-and-Time-of-Mediation-in-the-EU, pentru a raspunde la circa 4 intrebari, si, daca va blocati sau nu intelegeti ceva,  contactati-ma negresit.

Asa cum va spuneam in art. SONDAJ AL UE REFERITOR LA MEDIERE IN ROMANIA (http://www.medierebucuresti.eu/sondaj-al-uniunii-europene-referitor-la-mediere-in-romania/  ), singura noastra speranta intr-o lege europeana care sa ne permita o functionare decenta a cabinetelor noastre de mediator, este Uniunea Europeana.

Am sa definesc ce inseamna o functionare  decenta a unui cabinet de mediere, sau mai exact ce inteleg eu cand afirm acest lucru:

-din incasarile noastre provenite strict din mediere ( in nici un caz din formare), sa ne putem plati cheltuielile uzuale legate de intretinerea cabinetului de mediator ( electricitate, telefon, gaze, internet, chirie spatiu, laptop, imprimanta ) in primul an de functionare

Chestionarul precedent a fost completat de  circa 800 de persoane la nivelul UE, ceea ce din punctual meu de vedere inseamna ca din Romania nu au fost multi mediatori care l-au completat,  noi  laudandu-ne  ca avem in jur de 8000 de mediatori.

Va urez succes.

Mediator,

CHIRITA CALIN CATALIN